İnsanın işine gelmeyınce bahanesi çok olur. Kaç fener besıktas tarafftarı var yabancıyla oynarken takımımız xxx e başarılar dıyen. Ben galatasaraylıyım benım takımımda da var. Bu takımla alaklı değil karakterle alakalı bir durum. Liverpool hangi kapının iti ki ben bir galatasaraylı olarak fener-liverpool oyunarken liverpoola başarılar dıleyeyım. İstersen tum fener taraftarları bunu desin. ben şimdi seni gördüm diye onlar öyle yapıyosa bende yaparım deme cehaletine düşmem. Dediğim gibi takımlarla değil karakterlerle alaklı bir durum.
Hangi takım taraftarı olursa olsun dini inancı partisi ne olursa olsun tiksiniyorum bu tip söylemlerden. Senin mahallende birine yönelik suç işlenince karşı mahalleye gıdıp sız yaptınız dıye işliyor musunuz? Türkmüş yahu ben nice afrikalı biliyorum çoğu Türkten daha türk. Türklük bir karakteristlik bütündür. Sadece ırki olarak bakmam olaya. geçin siz bunları bilinçaltınızı böyle boşaltıyorsunuz.
Bu cümle size değil ama anlayın dıye dıyorum. "Falanca xxxxx lik yapıyor bize. Bize gelince iyi mi bende yapacagım" dıyebılıyor mu bu tip soylemlerı olanlar.
Bazı düşmanlıkları da içinizde tutun insanları tahrik etmeyin