Uygulama adı : Buborium Rewards
Uygulama linki :
https://play.google.com/store/apps/d...borium.rewards
Yayınlanma zamanı : 28/01/2026
Reklam ve uygulama içi satın alma var mı? : Hayır
Uygulamanın aylık getirisi ve kaynağı : Uygulama google admob yada unity ads geliri elde etmektedir. Açıklama kısmında belirteceğim
İndirilme/Değerlendirilme sayısı : Toplam indirme
771/ Etkin cihaz:
164
İndirilme/Değerlendirilme kaynağı (organik, reklam, teşvik) : Reklam+ Organik
Günlük aktif kullanıcı sayısı : Ölçülmedi
Uygulama tüm içeriği ve kaynak kod ile birlikte mi satılık, sınırlamalar var ise neler : Kaynak kodları ile birlikte
Uygulamanın kullandığı sunucu/hosting var mı, var ise dahil mi, sunucu/hosting gereksinimleri neler : Bir adet host ihtiyacı vardır.
3. Parti (Codecanyon vb) marketlerden alınmış bir uygulama mı? : Hayır kendim yazdım.
Uygulamanın kullandığı lisanslı ürün mevcut mu? : Hayır
Lisanslı ürün mevcutsa sonlanma zamanı : Yok
Geliştirici hesabı dahil mi? : Hayır sadece Uygulama
Herhangi bir hukuki problem var mı (telif hakkı vb) : Hiç bir problem bulunmamaktadır.
Uygulama satış fiyatı :
5.000 TL
Not:
Uygulamayı kendim yazdım. Yayınladım ve öylece bıraktım. Bir ara ufak bir reklam verdim fakat ufak bütçeler ile. Uygulama emsallerini bilen bilir forumda da pi ticareti oldukça vardı. Ben ilgilenemiyorum ilgilenecek arkadaşın elinde bu satış bedelini bir haftaya çıkaracak kapasitededir. Gelir bakımından unityads ekledim oda cpm 0.27 veriyor. admob cpm 600 tl veriyordu fakat hesap değerli olduğu için adsense hesabımı sattım şuan unityads ekli oda aylık 60-70 tl bırakıyor. Reklam çıkılırsa ciddi rakamlar elde edilebilir. Uygulama flutter ile yazıldı. appstorede test edildi fakat yayınlanmadı. iosta test etmek isteyen için test linki gönderip test ettirebilirim. Sadece Kaynak kodlu sıfır hali ise 2500 TL'dir