Merhabalar öncellikle kendimi tanıtayım ismim Ferit sosyal medya fenomeniyim instagramda 1 milyon youtubede 190 bin tiktokta 500k takipçisi olan
sosyal medyada bir çok tanınan projeyi üreten biriyim aylık 150k aktif gelir sağladığım youtube hesabı kazançları ve s hepsini ileteceğim ve bununla yanaşı instagram reklamlarından ve tiktok reklamlarıyla beraber
toplamda 500k üzeri kazanan hesaplarımı satıyorum sadece youtube şuan aktif olarak 100-150 binin üzerinde para kazandırıyor yani hiç bir şey yapmazsanız bile 1 sene 2 sene boyunca güzel para kazanırsınız
hesaplarım benim için çok önemli normalde kesinlikle satmayı düşünmüyordum ama hem yurtdışına yerleşeceğim için hemde eticaret tarafına geçip bu işlere ara vereceğim
hesapların fiyatı şuan 1.6 milyon olarak düşünüyorum bunun beraberinde 41 k facebook hesabıde vereceğim ama hiç zamanı olmayan meşgül biriyim lütfen sadece ciddi kişiler gerçekten almak isteyen
kişiler ulaşsın boş sorulara zamanım yok hesabımda 1 tane bile bot yok istediğiniz gibi kanıtlarrım
lütfen sadece wpdan iletşime geçin 05422052597 (hesap yüz yüze ve yasal prosüdürlere göre satışı yapılacaktır)