Dün yaşadığım olay üzerine Forum üzerinden bugün akşam bygonzi hocama mesaj attım dün Boyner gift card alımı için konu açmıştım forumdan yada Forum dışı tam bilmiyorum kendisinin bygonzi olduğunu söyleyen bir numara yazdı kısa bı yazışmadan sonra suphelenip bygonzi hocamın r10 profiline baktım ne daha önce böyle bı gift card ticareti olmuş nede konu açmış bende şüphelenmem üzerine WhatsApp üzerinden yazan arkadaştan r10 üzerinden teyit istedim dün akşam dışarıda olduğunu 1.5 saate teyit atabilecegini söyledi halbuki telefon üzerinden de foruma giriş yapılabiliyor herneyse konuyu çok uzatmak istemiyorum bugün de o arkadaşa yazdım WhatsApp üzerinden dönüş yapmadı dönüş alamayınca Forum üzerinden bygonzi hocam ile iletişime geçtim whatsapptan yazanın o olup olmadigini teyit etmek için mesajimi görüp WhatsApp üzerinden iletişime geçti onun adının kullanıldığı ortaya çıktı bu konuya moderatörlerin el atmasını istiyorum bundan yaklaşık bir buçuk ay öncede bı ticarette başıma bu olay geldi forumda artmaya başladı sanırım bu konular yada hep beni buluyor