AzveNET adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
altta 3 dişe kanal yaptırmışsınız. kaplamadan önce tüm dişlerinizi kanal tedavi yaptırmanızı önerirler genelde.
ayrıca en arka azınızın ağrıma sebebide 20lik dişlerinizin en arka azılarınıza baskı yapması ve kuvvetle muhtemel çürütmüş olması. burdan bakıncada çıkacak gibi durmuyor. ve o dişler içinde sizi zoru bir ameliyat süreci bekler. bu şekilde saçma çıkan 20lik bi bende var sanıyordum 2. yi görmüş oldum
20likler bu şekilde çıktığında en arka azının köklerini çürütür çünkü etin altında yatay çıkar. en arka azıda teoride çürük görünmez. ama genellikle çürütür kendiyle beraber o azıyıda. yani en arka azınız değil 20lik dişiniz ağrıyor aslında. aynı röntgenden benimde var. başıma gelenler tamamen bunlardı. üniversite hatanesinde ameliyatla alındı ve normal 20lik alınması gibi değil. çenenizin hareket ettiği yerden yarıyorlar. 2 hafta kadar çenenizi bile oynatamıyorsunuz. umarım sizinki daha kolay geçer. ama ben azınızdan ziyade 20liklerinizin sorunlu olduğunu söylerim.
Şuan tek sorunum bidaha para vermemek acı çekebilirim para gidince daha çok acı çekiyorum