kanva adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Biraz ek gelir yapalım diye başladık serüvene şöyle bir 500 bin tl kazansam bir araba alırım diye düsündüm, önce webmasterlık derken araştıra araştıra hisse senedi ve kriptoya girince önce küçük miktarla takıldım sonra baktım burası çok iyi. Kredi çekerek büyük miktarla girdim. Bakiye eridikçe yeni kredi çektim. baktım hisse senedi olmuyor kriptoya girdim orada aynı senaryo değişmedi ben ekledikçe para eridi. Sonra bankalar aramaya başladı. 2-3 taksit ertelendi eve haciz gelecek dedi. Sonra baktım ki çevremde zaten isteyemem yine de en iyisi banka dedim. Borcu yapılandırdım hisse senedi ve kripto ne varsa sattım. 500 bin tl kazanacağım derken güncel borcum 1.3 milyon ortada hiç bir şey yok ne araba ne ev para eridi gitti. Sonrada fark ettim ben zenginmişim böyle şeylere gerek yokmus maaşımla 1.3 milyonu ödüyorum. şuan 60 bin TL civarı kredi borcu ödüyorum. Bunu ödeyen adam zaten zengindir dedim. İnşallah kredi biterse maaşımı biriktirsem yeter. Güncel taksit 20 ay var Maaştan kalan 25 bin TL ile geçinmeye calısıyorum 10 bin TL kira 15 bin TL idare ediyorum mecbur harcamaları baya kıstım çocuklara üzülüyorum benim yüzümden onların istediği çoğu şeyi alamıyorum. Varlık içinde yokluk yaşamak dedikleri bu olsa gerek. Borcum biterse full onlara harcıycam.

aslında borcum 350 400 bin tl civarıydı kredi faizleri yüksek 2 3 kerede yapılandırınca bu hale geldi. Yüksek kredi insanlara eziyettir. yazık günah.
Allah yardımcınız olsun, hiç kolay değil.
Ben zamanında 200k'ya yakın battım kriptodan, o dönemler aldığım maaş borcumu kapatmaya yetmiyordu.
Zamanla bir şeyleri oturttum Allah'a şükür şu an durumlar iyi. Size de en kısa sürede ödeme kolaylığı versin rabbim.