Hocam merhaba,
Konuyu detaylıca inceledim. Öncelikle şunu net söyleyeyim: İngiltere (GB) havuzumuzda
432.000+ residential proxy aktif durumda. Yani kapasite sorunu kesinlikle yok.
Senin job loglarını çektim, birlikte bakalım:
Job ID: a0ace080-ad92-4ffb-ad37-4b05c90f880c
Hedef: *****.co.uk
Bölge: GB ✅
Toplam Paket: 100
Tamamlanan: 13
Başarılı: 13/13 (%100)
Durum: İptal edildi (kullanıcı tarafından)
13 hit'in 13'ü de başarılı gitmiş, sıfır hata. Ama sen 13. hit'te job'ı iptal etmişsin.
Şimdi, Analytics'te Türkiye görmen meselesi bunu açıklayayım: Sen job'ı başlatmadan önce aynı URL ile daha önceki testlerden kalan oturum verileri vardı. GA4 panelinde "gerçek zamanlı" görünümde önceki oturumların kalıntıları da görünür, bunlar 5-10 dakika içinde düşer. Sen tam o geçiş anında ekran görüntüsü almışsın.
Ayrıca sistemde bir routing optimizasyonu yaptık ilk bağlantı aşamasında (scout phase) farklı bir node üzerinden metadata çekiliyordu. Bu da GA4'te kısa süreli farklı lokasyon gösterebiliyordu. Bu tamamen düzeltildi.
Şu an durum:
- ✅ GB proxy havuzu: 432.000+ residential IP aktif
- ✅ Scout phase düzeltmesi: tüm aşamalar seçilen bölgeden
- ✅ Senin 13 hit'in: hepsi başarılı, sıfır hata
Hocam
520 kredin duruyor hesapta. Bir 50-100 hit'lik test at, GA4 gerçek zamanlı panelinden takip et
İngiltere trafiğini net göreceksin.
İyi çalışmalar dilerim, ayrıca mesaj kutusundan herhangi bir sorun olduğunda yazmayı unutma. Siz bizim için değerlisiniz.
Denedim ama pek sağlıklı bulmadım bu aşamada.
İngiltere trafik seçtim iki farklı modülde birinde çalışmadı (sanırım) diğerinde de Türkiye'de trafik bastı. 5-6 trafiğin TR'den geldiğini görünce durdurdum ama işe yaramadı. İşlem iptal edilse de baştan girilen kredi ve seçimler üzerinden hesaplanan toplam maliyeti direk hesaptan düşmesi de pek iyi değil.
Denemek isteyenlerin küçük hitlerle denemesini tavsiye ederim.