Araba almak için sizce altın mı biriktirmek mantıklı döviz mi ?
Ben dahil kimsenin bu konuda ki yorumunu tam olarak dinlemenizi önermem hocam. Kulağınıza küpe olur ama direkt ona göre hareket etmeyin. Gidip kendiniz detaylı araştırın, tarafsız uzmanlar ne diyor onlara bakın karar verin.
Benim araştırdığım kadarıyla altın bi şişme noktasına ulaştı ve ufak ufak yerinde sayıp gerileme durumunda ve savaştan dolayı bazı devletler nakit bulunsun diye yüksek miktarda altını nakite çeviriyormuş.
Doları da merkez bankası tutuyor yoksa uçacak diyen de var, dolar da şişti diyen de.
En iyisi kendiniz araştırın, en azından ben yaptım dersiniz. Diğer türlü insan doğası gereği suçlayacak birini arıyor o da gerginlik yaratıyor.
Ben altın bozdurup araba aldım herkes "Altın yükseliyor bozdurulur mu şöyle böyle" tonla laf etti, altın düşmeye başladı. Bu benim altını tahmin ettiğimden değil, kendimce araştırdım yaptım tuttu konusu tamamen.
Eğer sürekli sabit geliriniz varsa, kendinize güveniyorsanız fuzul evim tarzı yerleri araştırın. En azından bi kaç ayda arabanızı alırsınız, borcunuzu bilirsiniz. Diğer türlü o çıkacak mı o inecek mi kısmına bakarsanız milyar dolarlarla oynayan insanlar bile kesin tahmin edemiyor bu konuyu