Merhabalar fiziksel olarak redotpay kartına sahibim. ancak yurt dısında yaşamaktayım. yurtdısında sorunsuz şekilde her atm den komisyonlu şekilde çekim sağlayabiliyorum ancak yatırım yapamıyorum. sadece withdrawel mevcut ancak senin soruna gelicek olursam burada visanın geçmediği pos görmedim türkiyede de öyledir muhakkak yani sorunsuz şekilde kullanabilirsin 100 usd fiziksel kart ücreti vardı yatırıp içerisinde kripto çevirebileceğim diye almıstım ancak ben hiç yatırım yapamadım genel olarak bulundugum ülke de çekimden yana sorun yok ve uygulama pratikliğide cok iyi bildiğim kadarıyla ülke bölge ne olursa olsun redotpay apple pay den geçici olarak kaldırılmış durumda diye biliyordum en son 3-5 ay önce baktım ona baya kafayı yormustum canlı desteğe uygulama icinden yazınca anladımkı eklemem suanlık mumkun degılmıs. baska sorunuz varsa bildigim kadarıyla yardımcı olayım hocam
Teşekkür ederim hocam yorumunuz için, daha çok atmden para çekmek için sipariş verdim kartı zaten onda da problem olmayacaktır muhtemelen diye düşünüyorum.