HEDİYE🎁
TOPLAM 10 KİŞİYE 1 adet ücretsiz grup ekleme HEDİYE — kazananın Telegram grubu/kanalı tg-groups.org/platformumuzdalistelenecektir.
Gruplar 3 ay boyunca yayında kalacaktır (sitemizin hiti yüksektir iç görünürlük; ortalama tıklama oranı %17.4). Başlangıç Tarihi:
18.03.2026 - 16:00
ÇEKİLİŞ ŞUANDAN İTİBAREN BAŞLAMIŞTIR (15:50)
BİTİŞ TARİHİ
21.03.2026 - 20:30 (3 gün sürecek)
📌 KATILIM ŞARTLARI Bu konuya yalnızca “katıldım” yazmanız yeterlidir.
Her üye 1 kez katılabilir.
🎯 KAZANANIN SEÇİMİ VE AÇIKLAMA: Kazanan, R10 çekiliş aracı ile belirlenecek ve konu altında @kullaniciadi şeklinde etiketlenerek açıklanacaktır.
Kazananın açıklanmasının ardından 48 saat içinde geri dönüş yapılmazsa yedek talihli hak kazanacaktır.
Sonuçlar maksimum 48 saat içerisinde ilan edilecektir.
📩 KAZANAN İÇİN GEREKLİ BİLGİLER (ŞABLON) Kazanan arkadaş, hediyesini alabilmesi için aşağıdaki şablonu doldurup bana telegramdan @rootxpro PM (özel mesaj) ile iletmelidir: Grup / Kanal Adı: + Grup Logonuz 4 Adet Etiket: (Örn: #yazılım #php) Üye / Abone Sayısı: Telegram Grup Linki: Grup Kısa Açıklaması: (Ana sayfada gösterilecek olan kısa bilgi) Grup Detay Uzun Açıklama: (Grubun detay sayfasında gösterilecek detaylı açıklama) KAZANANLAR @hemdem;
@Python7;
@plakdinle;
@CobanTech;
@OnurC;
@Kenzoxx;
@akcayemircan;
@elgunesirov;
@orhunnasuh;
@kusadasi;
Yedek Kazanan Listesi @lordoguzhan;
@DijitalDoping;
@MertX;
@quadly;
@RedViper;
Hiç Çıkmayan @AFNaNTiK;
@aksaraymalakli;
@Eticaretim;
KATILIM SAĞLAYAN TÜM HERKESE TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNARIZ: KAZANAN ARKADAŞLAR TELEGRAMDAN ÖDÜLLERİNİ TALEP ETMEK İÇİN BENİMLE TELEGRAM VEYA PM ÜZERİNDEN İLETİŞİME GEÇSİNLER
ÇEKİLİŞ LİNKİ:
https://analiz.r10.net/cekilis-araci/Iu6r3P8b1774111955 kazananın Telegram grubu/kanalı tg-groups.org/platformumuzdalistelenecektir.