ReferXchange adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
alkollü araç kullanmak büyük bir vebal
bir defa yapıldığında bile ağır cezası var, nasıl bunu üstüste yapıp sanki tesadüfen olmuş gibi sunuyorsunuz.
ayrıca vatandaşlık vs ile çözemezsiniz bu tür suçlar ortak trafik güvenliği sistemleri ile bildiriliyor uluslararası olarak.
2039 çok geç bir tarih değil hocam, yapmanız gereken şey bu tarihe kadar her gün Allaha bir kişiyi öldürmediğiniz için şükür etmek.
otonom araçların kullanılabileceği bir ülkeye giderek de otomobille özgürce seyahat edebilirsiniz. şu anda tam otonom ve ehliyetsiz kullanım var mı bilmiyorum.
ayrıca işlerinize yoğunlaşıp bir şoför çalıştıracağınız zengin günlere bir an önce ulaşmayı da düşünebilirsiniz.
ben bunları ciddi olarak ve iyiniyetli yazdım hocam, lütfen alınmayın kızmayın.
niyetinizin kötü olmadığını varsayıyorum ama bazı noktaları fazla büyüttüğünüzü düşünüyorum ben hatamın farkındayım ve cezasını da çekiyorum bunu hafife aldığım yok üst üste olması durumu ağırlaştırır buna da itirazım yok ama sanki bilinçli şekilde devam eden bir alışkanlıkmış gibi anlatılması doğru değil ayrıca araç kullandığım anlarda kendimdeydim özellikle kendime gelene kadar bekleyip o şekilde aracın başına geçtim 2 defa 0.58 ve 0.52 gibi yüksek olmayan bir promilden işlem gördüm vatandaşlık meselesini de kesin çözüm diye değil sadece hukuki bir ihtimal olarak sordum 2039 konusu için de herkesin hayat şartları farklı ben de süreci toparlamaya çalışıyorum burada amacım bir şeyi kaçırmak ya da kandırmak değil yasal olarak ne yapılabilir onu öğrenmek öneriniz için teşekkür ederim ama biraz daha dengeli yaklaşmak daha doğru olur.