Asynchronous adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
trive'da aylık 5 milyon liraya kadar komisyon yok. sadece borsa işlem masraflarını keser.

bu arada viop'da pozisyon açık kaldıkça bir kesinti olmaz, 5 yıldır işlem yapıyorum hiç duymadım kimse de cesaret edip uygulayamaz cezalar çok ağır.

muhtemelen başka bir kesintidir.
Bunu sorduklarımda kendi komisyonları olduğunu ilettiler, o zamanlar 1 günde 200 TL zarar etmiştim, ( pozisyon kardaydı ) 5 senenin öncesinin parasıyla sanırım şuan 1000 lira falan yapıyor

KemalSen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birden fazla kurumla çalışıyorum ben, osmanlı, info, a1, trive, global bunların hepsinde işlem yaptım bazılarında yapmaya devam ediyorum.
Şuan ağırlığımın çoğu a1 de.
Trive iyiydi iyi başladı. Ama sahibini içeri aldılar ve şirket küçülmeye gitti, her ne kadar parana bişey olmasada, Trive da hesabım olmasına rağmen önermiyorum şuanlık. şubelerini kapattılar birtek merkez şube var şuan diye biliyorum. İçeriden aldığım bilgilere görede forex tarafına daha ağırlık vereceklermiş sanırım. Kısacası çoğu aynıdır. Komisyon benim için önemli olduğu için ben özel anlaşmalar yaptığım kurumlara daha ağırlık veriyorum.
İnfo yatırımda hesap açtım bakalım süreç nasıl ilerleyecek.