Hocam iftira atmayın. Eğer benim nezdimde argümanlar kafama yatarsa zaten hak veririm. Çarpıtma falan yok. Burda Adaletsizlik var. Ayrıca diğer ayetle ilgili bir şey demedin. (Nebe 33) Konu başlığının dışına çıkmak istemiyorum ama gelen ayet ile yapılan uygulama aynı olsa tutarlılık var derdim. Beni konuşturmayin bu konu hakkında. Konu başlığı ile gidelim. Arkadaşa cevap vermem benim hatam. Özür dilerim.
Hocam kuranı kerim arapçadan Türkçe'ye çevriliyor. Orjinal metinde ne yazdığını neyi anlatmaya çalıştığını tam olarak %100 bilemiyoruz. Çünkü çeviri ile geliyor. Bir arabın anlaması ile bir Türk'ün kuranı okuduğunda çıkardığı şeyler kesinlikle aynı değil.
Bazı çevirilerde ->
Göğüsleri tomurcuklanmış, yaşıt (genç) kızlar. Bazılarında ise -> Göğüsleri tomurcuklanmış, yaşıt kızlar.
diyor. Askerdeki ateist komutanım bu ayete çok takılıyordu. Ben çocuklarla cennette ne yapayım ben sapık mıyım derdi çok iyi hatırlıyorum. Burada demek istediği de gayet açık aslında size tertemiz yaşıtınız kadınları vereceğiz cennette diyor.
İnanmak için nedenler aramak lazım inanmamak için bahaneler değil.