Hocam içeriklerinizi yapayzeka yardımı ile mi yapıyorsunuz ?
Merhabalar hocam evet yapayzekayla yapıyordum ancak dün bir kaç değişiklik yaptım kulllandığım yapay zekayı ve genel verdiğim promptu değiştirdim daha farklı standartlarda olan bir içerik yapmasını istedim. free sub domain yerine ücretli domain alıp farkındalık olsun diye site içeriğini de hizmete çevirerek bir farklılık verip google da yeni hesap ile bi test yaptım dünden bu yana bir sorun yok ancak normal şartlar da kabul edilemez iş politikalarını anında sinyal verip askıya atması ardından manuel incelemeyle hesabın tekrar aktif edilmesi gerekirken yaptığım ufak farklılıklarla kabul edilemez iş politikalarına atmadı ve dümdüz bir şekilde şuan reklamı oturtmaya aldı ama hala birşey olmayacak anlamına gelmiyor dediğim gibi 3. - 4. güne kadar temiz görünüp sonra yine atabiliiyor. ama genel olarak sorduğunuz soru içinse evet bütün içerikleri yapay zeka kullanarak yapıyorum. yapmaya da devam ediyorum eğer bir öneriniz varsa da prompt gibi ya da hiç yapmamak gibi paylaşırsanız çok sevinirim. saygılarımla