Gördüm ve arttırıyorum..
Öncelikle bu azminiz ve kararlığınız için kendi adıma sizlere teşekkür ederim.
Konu: milliyetçilik değil, "Yunanistan" değilde "Afganistan" olsaydı veyahut "Arabistan" kimse size karşı böyle agresif olmazlardı.
Onların da derdi zaten, milliyetçilik değil "ideoloji" ile ilgili. Bu kadar vatanperver insanımız vardı da neden "bu haldeyiz" diye düşünen yok.
Bu konu sosyolojik bir vaka, bunun da adı: insanları
aşağıya çekme eğilimi. Bu geçmişte de böyle olmuştur gelecekte de.. kimse sizin daha iyi yerlere gelmenizi istemez, buna bir kıstas ile örnek vermek istiyorum..
Alıntı
Bush bir gün ölmüş ve (doğal olarak) Cehenneme gitmiş.
Cehennemde her milletin ayrı kuyusu olduğunu ve o kuyuların başında bekleşen zebanileri görmüş.
Yanındaki baş zebaniye soru soran gözlerle bakınca, baş zebani hemen açıklamış:
Efendim bu gördüğünüz Almanların cehennem kuyusu. Cehennemlik tüm Almanlar bu kuyudaki kaynar suda yanarlar. Eğer kafasını sudan çıkarmaya kalkan olursa, kuyunun başında bekleyen zebanilerimiz onları kargılarıyla cehennem dibine bastırırlar. Fransızların, Japonların, Çinlilerin kuyuları böyle devam edip gidiyor.
Bush, Amerikalıların kuyusuna doğru ilerlerken, başında zebani bulunmayan tek bir kuyu olduğunu görmüş ve hayretle sormuş:
Bu kuyu kimin kuyusu, bakın ne güzel başında zebani bile yok. Ne medeni bir millet; demek ki bunlar hiç kaçmaya falan yeltenmiyorlar? Usul usul cezalarını çekiyorlar?
Baş zebani şöyle bir sırıtmış ve cevap vermiş:
Hayır efendim sandığınız gibi değil. O Türklerin cehennem kuyusudur. Onlar aslında hep kaçmaya çalışırlar ama oradan asla kimse kaçamaz. Çünkü ne zaman aralarından birisi kafasını sudan dışarı çıkarmaya kalksa, diğerleri hemen onun bacaklarına yapışır ve onu en dibe çekerler. Biz de o yüzden buraya nöbetçi bile koymaya gerek görmeyiz.
Çünkü Türkler içlerinden bir kimsenin yükselmesine asla izin vermezler!