Arkadaşlar, bir süredir ücretsiz olarak sunduğum bir SaaS projem bulunuyor. Proje içerisinde farklı sektörlere yönelik modüller ekledim (örneğin görselde oyun pazarlama modülü aktif durumda).
Şu anda merak ettiğim konu şu: Bu projeye modül olarak bir SMM panel desteği eklesem, forumda kullanan olur mu? Özel tasarımlı bir tema ve SMMe özel gelişmiş bir ürün yönetim modülü de eklemeyi planlıyorum.
Açıkçası bu forumda SMM panellerine talep olur mu emin değilim. Ancak en çok SMM ile ilgili konuların açıldığını gördüğüm için sizlere danışmak istedim. Bu sektöre çok hakim değilim, bu yüzden görüşleriniz benim için oldukça değerli.
Projeyi kullanmayı düşünenler için yönetim panelinden bir görüntü de paylaştım. Eğer olumlu geri dönüş alırsam geliştirmeye başlamayı planlıyorum.
Bu arada bahsettiğim sistem, yaklaşık 1.5 yıl boyunca geliştirdiğim bir panel. Klasik bir SaaStan ziyade, XenForo benzeri bir şablon ve modül yapısına sahip. Ek olarak SFTP desteği, tek dosya ile SaaS barındırma, veritabanı hizmeti ve WAF koruması gibi özellikler de sunuyorum. Paylaştığım görsel ise buzdağının yalnızca görünen kısmı.