merhaba, öncelikle emeğinize sağlık. başarılı ve kullanımı hoş ve kolay bir player yapmışsınız.
geri bildirim talebinize istinaden birkaç saatlik kullanımdan sonra birkaç noktayı sizinle paylaşmak isterim.
birincisi; ses konusunda kanal süresince sesle bir oynama yaptığımızda ( sesi kısma veya açma gibi ) ve başka bir kanala geçtiğimizde yaptığımızda bu ayar sabit kalmıyor ve açılıştaki -sanıyorum %90- ses seviyesine dönüş yapıyor.
ikincisi; kanal geçişlerinde bir anlık duraklamada ekranın ortasında dönen bir daire ortaya çıkıyor ve izlediğiniz süre boyunca orada kalıyor. ancak geri dönüp tekrar açtığınızda kayboluyor. yine kanal değiştirirseniz yine beliriyor.
üçüncü olarak; kanal sayısı fazla olduğunda ve siz altlarda bir kanalı izlediğinizde ve geri tuşuyla geri dönmek istediğinizde listenin en başına gidiyor. yani kanalı açtığınız yerde kalmıyor. aynı kanalı tekrar izlemek istediğinizde en alta kadar tekrar gitmeniz gerekiyor. bunu sorun olarak değil de gözüme çarpan bir detay olarak ekledim, belki özellikle böyle yapmak istemişsinizdir bilemedim.
aktif bir iptv player kullanıcı olarak uygulamanızı epey beğendim ve kullanmayı düşünüyorum. emeğinize tekrar teşekkür ederim.
son olarak playerı kullanırken güncelleme geldi ve kendiliğinden 0.2.7 den 0.2.9 sürümüne güncelledi, hoş bir durumdu.