Ben harmonik trade ediyorum.
Coinlerde harmonik oluşum gördüğümde harmonik D noktasına fiyat geldiğinde, destek direnç geçiyor mu D noktasından ve son zamanlarda D noktasindan rsi da Uyumsuzluk var mı bakıp ufak parayla işlem açıyorum. Genelde 20 dolarlık işlem açarım. Ve 40 dolar hedeflerim. 1 riske edip 2 kazanmaya çalışıyorum.
Vakti zamanında bu konularda hiç bilgim yokken tüm paramı 120bin dolar cake coine yatirdim. Maliyetim 4 dolar.
Şuan cake 1.5 dolarda. Cake 4 dolar olursa tüm parayı bozup gunluk trade başlicam. Tickmillde hesabım var.
Parayi buraya atıp Tickmill deki paritelerde trade etmeyi denicem. Şimdilik ısınıyorum. Psikolojimi yönetmeye çalışıyorum. Belki coinleri bozarsam elde tekrar 120k dolar olunca. 20k dolar ile trade ederim. Kalan 100k doları Binance de vadeli usdt yatırmayı düşünüyorum. Ya da günlük grafikte coinleri analiz edip 500 dolar işlem başı deneyebilirim. Bankada son 20bin dolar param vardı. Onu da cake coine yatirdim. 2.8 den alım yaptım. Cake son zamanlarda 1.2 dolara bile düştü. Şimdiki aklım olsa asla 20bin doları tek işlemde denemem.
En son 20k dolar usdt vadeli denemiştim. Güzel kazandırmıştı.
Şuan Binance de baktım USDC %5 kazandiriyor.

Bu 120k doları 2022 yılında cake coine yatirdim. O zaman altın alsaydım şimdi ihya olmuştum. Ama er geç o 500k dolara çıkacam. Hedefim bu 120k yi 500k yapmaktı. Olmadı şuana kadar. Benim anladığım uzun vade hep zarar yazar. Kısa vade trade edip kasayı büyütecen.
Büyük risk aldim. Tüm parayı tek coine tek seferde yatırarak. Bakalım bu işin sonu nereye varacak. Bankada hiç para kalmadı. Zararda olduğum içinde satamıyorum.