A.AY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Midas'ta Bistten hisse alirsan TL olarak aliyorsun.
Sanirim Amerikan hisse senetlerini aldığında dolar ile aliyorsun. Bu açıdan Amerikan hisse senetleri mantıklı olabilir. Paran hem dolarda kalıyor. Hemde hisse değerlendiğinde kâr ediyon. Bende Bist i sevmem. Ülkede siyasi krizler var. İmamoğlundan dolayı bile baya düştü hisseler. X ülkede kriz çıksa Bist etkileniyor. Bist ten uzak durmani tavsiye ederim.
Kesinlikle haklisin birde ben biste neden guvenmedigimi soyleyim.
Ben relative volume en cok bu indikatoru kullanirim.
Bu bence en harika indikator islemlerin hacimlimi hacimsizmi yapildigini goruyorsun bu arada char zamani bu indicator icindeki anchor zamanindan kucuk olmali.
Mesela biri mal mi topluyor 15 dk gorebiliyorsun ama en onemlisi hacimli hacimsiz islemler.

Bu su anlama geliyor. fiyat dusus ve cikislarinda hacim az olunca destekler zayif oluyor evet biraz alim yapinca hisseler cok cikiyor ama tam tersi durumda biraz satilincada cok dusuyor.
O yuzden borsaya bulasmak pek istemiyorum.

ulkere baktim hacimli buyumus bugun 109 ken almamistim burda savundugum 2 hisse var ulker va sahol. sanirim mb 22 nisanda toplanacak ozmana kadar tutuluirsa en az %5 10 kazandirabilir gibi geliyor ama kararsizim
Sebebi dedigin gibi bir anda dolar artarmi ama o bir an bize denk gelirmi vs..

senint akip ettiklkerin neler coin mi takiptesin yoksa emtialarmi veya hisseler mi?