Messi topunu oyna kardeşim

ahahah
Sana arada takılıyorum hakkını helal et.
Konuya gelecek olursak haklı olduğun noktalar var tabi ki.
Ama benim kafama takılan nokta google bu işin sonunda kendi topuğuna sıkacak gibi.
Herkes web site yapmayı bırakırsa google reklam gelirlerinden olmayacakmı ? Ne düşünüyorsun ?
Not: bu arada ben hala web site işinden ve adsenseden hatrı sayılır para kazanıyorum, hatta son 2 3 yıl içinde rakam düşmek yerine yükseldi. Ama ben daha snippet olayından korkup bilgi siteleri yapmadım belkide ondan etkilenmiyorum. Bakalım benim siteler patlamasın diye hergün dua ediyorum çünkü ciddi emek var yazık olur
Google devede kulak. Hicbirsey.
Abd detayli incelersen ABD battigini gorebilirsin, su sekilde battilar.
Oncelikle artik super guc ABD degil.
ABD borsasini magnificent 7 dedikleri 7 hisse tasiyordu.
Bu firmalarin cogu teknoloji firmalari idi. Lakin ozellikle yapay zekaya yaptilan milyarlarca dolarlik yatirimlar ile insanlari kandirdilar. Hisseleri yuruttuler.
Evet bu yartirimlar iyi ama bunlarin donusleri koydugun paranin geri donmesi, bunlar mumkun degil. Soyle dusun sen Turkcell kullaniyorsun.
Fiyat/Kazanc orani vard Turkcellin dagittigi karin hisse senedine orani ile kazancin geri donusu vardir.
Iste bu devasa harcamalar maalesef geri donme veya kar etme tasimiyor.
Borsalari patlayacagi icin o anda IRAN girdiler tek istedikleri petrol yani bir yerde basariya ihtiyaclari var ki bunu savas ile basarmaya calisiyorlar.
Gerci bunuda basaramadilar.
Borssada batanlarda ya biz batiyoruz cunku savas var algisinda.
Yani demem o ABD dis borcundan tut enflasyonuna kadar artik eskisi gibi degil.
Yani tablo cok buyuk, genis sadece Google cevresinden bakma.
Google dedigin di dinin disi. O kadar zor durumdalar ki artik reklam gelirlerini paylasmayacaklar.
Burda ben sana site isi bitti derken adsense isi bitti demek sitedim.
Bu arada bilgi sitesi kurmadiysan otomasyon bir site kurdugunu tahmin ederim..
Su anda yapilabilecek en amntikli sey full otomasyon yazilip bilip otomasyon siteler yapmak.
Bilgis sitelerinin disinda bir kategori kalmadi cunku.
Bir servis gelistireceksin ancak oyle ekmek yersin.
Bence artik yazilim on planda.
Bol kazanclar dilerim.