Fikrinize düşüncenize saygı duyuyorum, ancak siz hala basit bir e-ticaret fikri ile geliyorsunuz bana. Benim vereceğim eğitimin " aurabit.me " sitesinde olduğu gibi daha komplike yapılar olduğunu her seferinde üstüne basmama rağmen siz siteye girip inceleme zahmetinde bile bulunmadan bana burdan basit bir prompt, tek soru tek cevap şeklinde ezbere geldiğiniz için bunları söylüyorum.
Hiç bilmeyen birisi yapay zekaya o soruları yönelttiğinde bu çıkan listede ki hiç bir " TERİM " i eğer bilmez ise yine ilerleyemeyeceğini, Yapay zekaya sor ve yap sisteminin günler aldığını, bunları öğrenmenin uygulamanın hata çıktığında çözmenin saatleri bulduğunu sizde biliyorsunuz. Ben bilmeyen insanlar için bu sistemi söylerken siz tüm ajanlara hakim olduğunuzu gösterip bana kanıt sunmaya çalışıyorsunuz. Sizin bildiğinizi bilmeyen insanlara ve daha komplike yapılar için verilecek. Önce bu kısmını bir anlayın. Basit bir e-ticaret ve ya kişisel site kurma eğitiminden bahsetmiyorum.
Ne yazık ki buranın bir TİCARET HANE olmadığını düşünmeniz ise foruma ne kadar uzak olduğunuzu gösteriyor. Bu forum " Freelancer " çalışma platformudur. Bunun yanında forum mantığı vardır. Burada hiç bir bilginin ( Kayda değer ) bedavaya verildiğini göremezsiniz. Bu da forum kurallarında zaten sabit ve belirlenmiştir. Bu da r10.net in forumdan ziyade ticaret alanı olduğunu zaten gösterir.
Konumuza tekrar dönecek olursak, tavsiyelerinizi ve fikrinize saygı duyuyorum, ancak hala demek istediklerimi ve yapacağım eğitimin içeriğini anlamadığınız için bu şekilde cevaplar yazdığınızı düşünerek hayırlı forumlar diliyorum.
R10 hakkindaki goruslerinize katilmamakla birlikte, madem oyle yapinda satin gorelim hocam diyorum

Insallah bol satislariniz olur. Benim icin eglenceli bir tartisma oldu. Kolay gelsin