GURCU adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
laflara baksana ya x te olsa ne yapacaksın asacak mısın adamı? öyle yaparım böyle yaparım ama mübarek kadir gecesi demek ne oluyor acaba ?
Adam yanlış veya doğru bilinen bir gerçeği dillendirmiş hatalı olabilir de sen neye göre aforoz ediyosun adamı Türklükten.
Türkler sadece bu memlekette kalanlar değil. herkesin bi ekmek mücadelesi var bu hayatta.

Kullanmış olduğun dil ortadadır, kendi düşüncelerinizi dışarıya vuruyorsunuz.

X'te görmüş olsaydım, argümanlarımı çok daha uzun uzadıya yazardım ancak R10 böyle bir platform olmadığı için yazmıyorum; demek istediğim odur.

Sokak jargonuyla yorum yazacak seviyeyi düşürmenizin bir anlamı yok, burada hiç kimseye karşı saygısızlık yapmadım; şahsıma karşı hiç yaptırmam. Neden Yunanistan vatandaşlığı üzerinden AB vatandaşlığı almaması gerektiğini, kendi argümanlarının ne kadar temelsiz olduğunu ve Yunanistan'a başvuru yaptıktan sonra orada neler yaşayabileceklerinden bahsettim; konu budur.

Olayı sokak jargonuna çeken kimselere de bir daha cevap yazacak değilim, iyi akşamlar.

mrkakaro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Burada senin eleştirdiğin konu farklı bir ülke vatandaşı olmak istemesi mi yoksa buralardan kaçıp oralara sığınmak istemesi mi ?
Daha önceki yorumlarımda, bahsi geçen şahsın argümanlarının neden temelsiz olduğunu açıklamıştım.

Ben kendimi en iyi şekilde ifade edebildiğimi düşünüyorum, herkese hayırlı akşamlar dilerim.