Teselli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam siz tek prompt ile mi yapiyorsunuz?
kendiniz ile çelişmeyin hocam biraz önce yukarıda tek bir soruyla yapay zeka her şeyi nasıl yapacağınızı anlatıyor demiştiniz. Tek bir prompt ile zaten çıkartamazsınız. Demek istediğimde size zaten bu. Bunu sıfırdan hiç bir şey bilmeyen bir insan yapmaya çalışırsa isterse 10 prompt girsin yine yapamaz bahsettiğimi anlatabildim mi? Eğitim de zaten bundan kaynaklı çıkartılacak. Hangi sorunları nasıl çözeceksiniz, nasıl prompt gireceksiniz neler yapmalısınız şeklinde. Çünkü siz dahil bugün giripyapay zeka ajanına hadi bana bir e-ticaret sitesi kur dediğinde indexi oluşturursunuz,backend i nasıl yapacaksınız? Ödeme entegrasyonlarını nasıl ekleyeceksiniz? Paytr gibi basit bir sistemi bile eklemek için bir ton döküman bulmanız gerekiyor, başvuru aşamalarında sıkıntı yaşayacaksınız nasıl çözeceksiniz? Tek indexli bir e-ticaret sitesine ürün ekleme ürün fonksiyonları, varyasyonlar, görselleri nerede barındıracaksınız? yüklediğiniz görsel 4MB bunu nasıl 300 e düşüreceksiniz kalite bozulmadan? Gibi gibi binlerce cevaplanması gereken soru olduğunun farkındasınızdır umarım. Ve bunu hiç bir şey bilmeyen, 3-5 prompt ile ajanları kullanıp bir şey çıkartmaya çalışan kitleye eğitim vereceğiz. Siz bana bu sistemi hiç bilmeyen bir insan getirin 100 tane prompt yazsın yine o e-ticaret alt yapısını kuramaz. Eğer öyle bir şey olsaydı zaten şuan e-ticaret sistemi satan hiç bir firma ayakta kalamazdı. Siz konuyu anlamıyorsunuz, ama anca eleştiriyim derdindesiniz. R10 a da yeni kaydolmuşsunuz ya da sadace keyfi kullanıyorsunuz 0 ticaret puanı ile. Lütfen konuya daha fazla yorum yaparak fikir ve düşünce kirliliğine yol açmayın hocam. Fikrinizi beyan ettiniz. Uzatmayınız.