Erkek kardesim domain satin almayi bile bilmemesine ragmen 3 gun icinde otomatik gmail hesabi acan sistem hazirladi sadece antigravity kullanarak. Kendisi 17 yasinda. Sadece bilgisayar kullanmayi biliyor.. Yani zaten yapamadiginiz seyi yine AI a sordugunuzda nasil yapacaginizi soyluyor. Mesela demissiniz ya, domain nasil alinir, yaziyosun sana soyluyor.. Hosting nasil kurulur? yaziyorsun sana soruyor diyorki bu isi biliyor musun yoksa sifirdan mi yapacaksin. Kardesim soyle bir prompt yazmis simdi sordum,
Bilale anlatir gibi domain hosting nerden alirim, xxx proje icin nasil kurarim, hangi yazilm dili en uygunudur?
demis ve heeeerseyi bastan sona anlatmis antigravity..
Hocam bunlar basit şeyler, benim demek istediğim eğitim içerisinde bunların hepsinin birbirine nasıl bağlantılı olacağı domain alma hosting kurma değil. Basit bir domain alıp yönlendirme yapmayı bilmeyen ama çok güzel fikirleri olan insanlar var.
Örnek vereyim
https://aurabit.me
Bu siteye girerseniz insanlara gelişmiş ajan eğitimleri olacağını anlarsınız demek istediğimi sanırım tam anlatamadım konuda. Basit sorular değil gelişmiş sistemlerden bahsediyorum.