Yorumlarımı alıntılayarak sorular soran arkadaşlarımıza tek tek cevap vermek isterdim, vermeyeceğim.
Paylaşımı yapan şahsın 2 ayrı yorumunu buraya bırakıyorum, iyi okuyun. Ben, 100+ sertifikalı, ++ üniversite okumuş bir uzman olarak 'salak' yerine konuluyorum; neden? Yunan vatandaşlığı üzerinden Avrupa Birliği vatandaşı olmayı düşünmüyorum, eleştiriyorum diye?
Yorumları okuyunuz.
Şu sözlere alınmayan varsa, aynı düşünceye sahiptir; ki, yorumlarda kendi düşüncelerinin ne olduğunu açıkça ifade etmişler.
Ondan sonra, yok Türkiye için onu yaparım, şunu yaparım diyorlar. Vatan millet edebiyatı yapan kimdir? Tüm bunlara forumda girmeyeceğim, yüzüme konuşmak isteyenler varsa buyursunlar. Hem özel sektörde, hem akademik camiada(academia) hem de askeriyede(çok şükür) yaptıklarım ortadadır.
TSK durumum;
Akademik mentlerim;
Ayrıca, ben hiç kimseye VATAN MİLLET SAKARYA EDEBİYATI yapmıyorum, kimin yaptığı gayet açıktır. "Yunanistan ya da Bulgaristan vatandaşlığı alarak Avrupa Birliği vatandaşı olma...." lafından sonra yok Türk gencinin hâli diyerek edebiyat yapan kimdir? Türkiye için öyle yaparım, şöyle yaparım diyen kimdir?
Her şey gayet açıktır, bunları söylerken de gayet sakince, saygılı bir şekilde ifade ediyorum. Aksini düşünenler var ise 'Dil ve Anlatım' derslerini yoğunlaştırsınlar.