En iyisi şu demek çok zor sanırım, her firma her bölgede aynı hizmeti sunamıyor maalesef. Ayrıca her firmanın da zaman zaman sıkıntılı dönemleri oluyor. TurkNet yüzünden Turk Telekom benim evime gelen portu kapattı, yıllardır da evinizde altyapı yok diyorlar fakat benim evimin içine kadar kablo geliyor.
Geçmiş olsun hocam fakat benim kendi görüşüm altyapı sahibinden hizmet almak genellikle daha iyi oluyor sanırım. TurkNet GigaFiber altyapısında TurkNet'ten, Turk Telekom altyapısında Turk Telekomdan hizmet almak gibi.
Sizin de kötü olmuş hocam. Ne olacak bu servis sağlayacıların hali bilinmez. Ama gördüğüm en niteliksiz en vasıfsız çalışanlar Türknet'te. Haftalardır sorunun ne olduğunu bulamadılar. Kaç defa saha ekibi geldi fiziki bir problem yok (altyapısal ya da modem tarafında) serverlarda problem var diyorlar
ama Türknet ısrarla saha ekibi gönderiyo. En son demin iptal başvurusunda bulundum. Şimdi sağlayıcı bakıyorum. Türk Telekom uçurmuş fiyatları. çok yeltenmek istemiyorum Taahhüt olayından da nefret ediyorum.