Henüz bitmediğini düşünüyorum ama kesinlikle bitecek. Tamamen tüketici alışkanlıklarına bağlı bir durum. Şuan sektör tamamen sizin benim gibi insanlar sayesinde dönüyor. Sorunu internette arıyor ama bizden sonraki nesil sorunu aramaya vakit ayıracağını düşünmüyorum. Yapay zekalara ya da o dönem ki adı neyse ona soracak ve cevabı alacaktır.
Not : Birazda içten içe Artık hangi konuda olursa olsun doğrudan içerik sitelerinden ziyade NİŞ blogların değerleneceğini düşünüyorum. Örneğin ben adımsoyadim.com.tr ya da adımsoyadım.com gibi bir sitede gerçekten uzman olduğum konularda içerik ürettiğimde bunun daha değerli olacağını yapay zekaların bunu kullanacağını düşünüyorum. Bir sistem 50 farklı konuda içerik üretemez. Örneğin ben Mühendisim ve sadece Mühendisliğin kendi alınımdaki içerikleri ürettiğimde hem değerli olacağım çünkü yapay zekaya veya insanlar bilgiyi tamamen doğru insan alıyor olacak hem de kişisel değerleme artacak. Ben bu konuda içerik üretiyorsam kendimi değerli hale getireceğim. ( Belki bilgimi abonelik sistemine çevireceğim ya da firmalara danışmanlık verebileceğim)... ( Uzar gider ama

)