Konu biraz eskimiş ama 2004-2008 yıllarında orada bulundum , güvenlik bölümünde yarbay dım , şimdiki insanların o zamanı anlaması zor, irc,hack,php-nuke,delphi dediğin zamanlar , bilişim yasası çıkınca bende webmaster olarak devam ettim, Yönetimde veya timler de bulunmadım, övmem de kötülemem de, çok fazla üyesi vardı. CW ye lamer topluluğu demek R10 a wordpress den hazır site yapanlar demekle aynı olur. Çünkü ikisinde de çok iyi bilenler ve hiç bilmeyenlerin bulunduğu alan olarak bakabiliriz.
Neyse devrini kapattı gitti, dün olmasa yarın kapanırdı çünkü çağ kapandı. Nasıl ki interneti ilk zamanlarında maillist ile kullanıyorlardı ise forumlar-anlık mesajlaşma uygulamaları da o çağı kapatmıştı.R10 sadece bir forum değil içinde bulunduğu sektörün ticarethanesi, ama gün gelir yapay zeka web i yerinden sallar ozaman buranında sonu gelebilir. Zamanında kullananlar bilir ******.com vardı ve çok popülerdi çünkü youtube da spam serbestti, ne zaman youtube ağır tedbirler aldı ****** da kapanmadı ama zamanını doldurdu devri bitti.
Bir an bende gençlik zamanlarıma gittim bütün mesajları okudum, ozamanları yaşayanlar aile kurdu 40 lı 50 li yaşlara geldik vay be.