freeoceans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar, öncelikle yeni başlayanlara yönelik bu şeffaf ve yardımsever yaklaşımınız için çok teşekkürler.
Yıllarca plastik üretiminin mutfağında bulunmuş biri olarak,(kestamid üretimi bahsettiğiniz o "iki anahtarlık basar köşeyi dönerim" yanılgısını bizler de sahada çok sık gözlemliyoruz. FDM ve reçineli yazıcıların endüstriyel potansiyelini yaşayarak öğrenmiş, tecrübeli birinin topluluğa böyle doğrudan destek vermesi gerçekten çok kıymetli.
Biz de 12 yıldır sektörün hem donanım hem de malzeme tarafındayız; kendi Rhinolab filamentlerimizi üretiyor ve 2023'ten beri QIDI 3D'nin Türkiye distribütörlüğünü yürütüyoruz. Sizin gibi üretim mantığını sahada deneyimlemiş, işin zorluklarını bilen insanlarla fikir alışverişinde bulunmak bizim için her zaman heyecan verici. Yeni başlayan arkadaşların aklındaki soru işaretlerini gidermek adına www.rhino3dprinter.com adresindeki blog yazılarımızda da bu tarz sektörel doğruları bolca işliyoruz, dileyenler vakit buldukça oradan da faydalı okumalar yapabilir.
Olur da yolunuz İstanbul Pendik taraflarına düşerse, mağazamıza mutlaka bekleriz. Sıcak bir çayımızı içerken endüstriyel baskılar, enjeksiyon teknolojileri ve sektörün gidişatı üzerine sohbet etmekten büyük keyif alırız.
Destekleriniz ve paylaşımlarınız için topluluk adına tekrar teşekkürler!

Selamlar,

Rhino sizin miydi? Tanıştığımıza memnun oldum. Bir süre önce sadece Combo satışınızın olup olmadığını, SLA cihaz almak istediğimi cihazı gelip alıp alamayacağımı ve Filetto'nun tarafıma test filamentleri gönderdiğini sizde böyle bir imkan olup olmadığını duruma göre de sipariş geçeceğimi söylememe rağmen telefondaki arkadaş kestirip atıcı cevaplar vermişti. Bende Metatech'den Combo, İleri3D 'den SLA ve gelen filamentlerden de BETA'yı beğendiğim için BETA'dan devam etmiştim. Kontrol edeceğim belki ilerde tekrar çalışma fırsatımız olur. Reçine tarafında fiyatlar bir tık yukarıda diğer satıcılara göre.