Sevgili R10 Üyeleri,

14.02.2026 tarihinde gece 01.00 civarında 3D Secure kodu gelmesi ile iş bankası hesabıma girdiğimde 3D Secure olmadan İş Bankası'na ait daha önce hiç çevrimiçi alışveriş yapmadığım ve en son alışverişi de 2025 başında fiziksel olarak kullandığım kartımdan Netflix ödemesi alındığını ve Pazarama işletmesinden de 1000TL çekilmeye çalışıldığını gördüm. 3D Secure ve ödeme sonrası bilgi gelmediğinden Netflix'de değil, Pazarama ödemesinde fark ettim ve kartı kapattım hemen. Netflix ile iletişime geçtim kart detaylarını verdim ve abonelik iptali yaptım.

Bana bir bilgi sağlamadılar fakat abonelik iptal teyit e-postası bana gönderdiklerinde "Hello T****" yazıyordu. Ben de aynı saatlerde hemen bir dilekçe doldurdum ve UYAP üzerinden savcılık makamına gönderdim. 06.03.2026 tarihinde savcılığa gittim ve Netflix'e değil sadece İş Bankası'na müzekkere yazıldığını öğrendim. Bugün 17 Mart ve açıkçası başıma daha önce hiç böyle bir olay gelmedi. Gerekli cezayı almasından başka bir talebim de yok. Sizin başınıza geldi mi? Süreç nasıl ilerliyor?