youtubedan ilk defa para kazanmaya başlayacağım sanırım. Para kazanma şartlarımı 2-3 güne tamamlayacağım inşallah bu yüzden işi bilen bilgili hocalarıma kısa bir sorum var.
(Videolar izleyip araştırmamı yaptım ilk defa yapacağım için emin olmak için tekrardan sormak istedim sizlere)
Emekli babam adına içerik üreticisi istisna belgesi çıkaracağım sonra bu belge ile bankaya gidip hesap açacağım daha sonrasında bu banka bilgilerini GİBte ilgili yere dolduracağım ve en son adsense hesabıma bu banka hesabı bilgilerini gireceğim ve her çektiğim paradan otomatik vergi kesilecek. Emekli babam adına yapacağım için bağkur borcu gibi sıkıntılar olmayacak.
işi bilen saygıdeğer hocalarım lütfen eksik hatalı bir yer varsa söyleyebilir misiniz? yanlış hatalı bir şey yapıp benim yada babamın başını ağrımasını istemem. para kazanmaya şimdi başlamasam bile atıyorum 1 2 ay sonra başladım gene şimdiden bunları yapmamda sıkıntı yok sanırım illa düzenli yada arada bir o hesaba para gelmesi zorunlu mu ?
Doğru adımları uyguluyorsunuz. Hesaba düzenli para gelmesi gibi bir şart yok. Para geldikçe otomatik olarak %15 kesinti olacak. Kişisel havalelerinizi bu hesaba almayın çünkü bu hesaba gelen her ödemeden otomatik %15 kesinti oluyor.