Konu milliyetçiliğe kaymadan önce şunu belirteyim TÜRK OLDUĞUM İÇİN MUTLUYUM VE NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE DİYORUM KESİNLİKLE.
Bir OHAL durumunda (ALLAH KORUSUN) ne kadar farklı ülke vatandaşlığı da almak istesem de yine ülkemi müdafaa etmek isteyenlerin başında geleceğimden şüpheniz olmasın...
ve Gürcistan'da gördüklerimden sonra memleketimin toprağına kurban dedim her anlamda... Gerek temizlik, gerek hijyen, gerek teknoloji.
Fakat şunu da kabul etmek gerekir ki;
Türkiye ekonomik koşullar bandında GENÇLERE hiç gelecek vadetmiyor, yaşlı ve orta yaşlı (evlenmiş, evini arabasını almış) kesimi saymıyorum, onlar unu elemiş, eleğini duvara asmış artık tek derdi maaşıyla evini geçindirebilmek, kaldı ki evi geçindirebilmek bile bu ülke şartlarındaki EKONOMİK KOŞULLARDA ÇOK ZOR.
Özetle şunu atsam yeterli bence;
Asgari ücret 28.075TL, açlık sınırı 31.224TL ?? Asgari ücretle çalışan ne oluyor bu durumda SEFALETLİK SINIRI MI?
Daha önceki mesajınızda açık bir şekilde Yunanistan üzerinden Avrupa Birliği vatandaşı olmak istediğinizi açıkça belirttiniz, bu yüzden, sonraları yazdığınız hiçbir şey anlamlı gelemiyor.
Ayrıca, Milli Mücadele yıllarında, Ankara Meclisi kurulmazdan evvel gerçekleştirilen toplantılarda; ülkemizi kuran insanların, toplandıkları evlerde ikram edebilecekleri çay, şeker, su dahi yoktu. Ama siz, ALTIN BİLEZİKLİ TÜRK GENCİ olarak, benden çok daha iyi biliyorsunuz her şeyi.
Bakın tekrarlıyorum; lütfen bize bilgi veya fikir sormayın, gidin azizim, Yunanistan yada AB vatandaşı olunuz. Bize sormayın lütfen.
Ayrıca
bkz.