Yok hocam biz vatanımızı bırakıp gitmek istemeyiz.
Bunun hükümetle, muhalefetle alakası yok.
Atatürk bu vatanı bize emanet etti, atamızın emanetine sahip çıkacağız.
Sonuçta Gazi ve silah arkadaşları kelle koltukta kurdu bu vatanı, biz böyle bahaneler bularak kaçarsak bu onlara saygısızlık olur, hatta benim gözümde vatana ihanet olur.
Umarım ailecek istediğiniz o yunan vatandaşlığını alır ve hayallerinize kavuşursunuz.
Aşağıladığınız Türkiyeye asla dönmemeniz dileğiyle iyi geceler dilerim
Konu milliyetçiliğe kaymadan önce şunu belirteyim TÜRK OLDUĞUM İÇİN MUTLUYUM VE NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE DİYORUM KESİNLİKLE.
Bir OHAL durumunda (ALLAH KORUSUN) ne kadar farklı ülke vatandaşlığı da almak istesem de yine ülkemi müdafaa etmek isteyenlerin başında geleceğimden şüpheniz olmasın...
Ülkemi de aşağıladığım yok sadece ülkece (tüm vatandaşlar) ekonomik koşulların kötü olduğunu kabul etmemiz gerekiyor, ben bunu kabul edeli baya oldu...
Ailem ise tam tersi 2 evladı var ve yanlarından ayrılmasını istemiyorlar tamamen anne ve baba iç güdüsüyle fakat ben gelecek göremiyorsam ve kaygılanıyorsam benim burda durmamın çok bir espirisi yok.
Ek olarak ise vatandaşlık almamda bir sakınca görmüyorum, neticede bir sonraki nesilime (çocuklarıma ve onlardan sonraki soylara) babama veya dedeme falan bak bize hiç bir imkan yaratmamış demesini istemem, ben bu imkanı yaratayım onlar değerlendirir veya değerlendirmez onu kendileri bilir, bunu bir hayat sigortası olarak da düşünebilirsiniz.