Öncelikle yeni girişiminiz şimdiden hayırlı olsun. Video ve prodüksiyon işlerinde edindiğiniz görsel vizyonu, 3D yazıcıların sınırsız üretim kapasitesiyle (örneğin çekimler için özel rigler, sahne dekorları, prototipler veya figürler üreterek) birleştirmek gerçekten harika ve çok mantıklı bir hamle.
Sektöre yeni adım atarken "Hangi cihazla başlamalıyım?", "İş modelime reçineli (SLA) mi yoksa filamentli (FDM) yazıcı mı uygun?", "Maliyet ve zaman hesabı nasıl yapılır?" gibi onlarca sorunun aklınızda dönmesi çok doğal. Özellikle prodüksiyon gibi zamanın altın değerinde olduğu bir sektörde, sizi yarı yolda bırakmayacak donanımlara ve yüksek hızlı cihazlarla kusursuz çalışan RHINOLAB marka filamentler gibi üretim kalitesini ve hızını destekleyen endüstriyel standartlarda sarf malzemelerine ihtiyacınız olacak.
İnternetteki bilgi kirliliğinde kaybolup yanlış yatırımlar yapmak yerine, işin mutfağından gelen uzmanlara danışmak her zaman en doğrusudur. Biz, 3D yazıcı teknolojileri, yedek parça ve filament çözümleri konusunda 12 yıllık tecrübeye sahip bir ekibiz.
Eğer yolunuz İstanbul'a düşerse veya zaten buradaysanız, sizi doğrudan Pendik'teki mağazamıza davet etmek isteriz. Gelin, sıcak bir çayımızı için; farklı 3D yazıcı modellerini çalışırken görün, baskı kalitelerini kendi gözlerinizle inceleyin ve malzemelere dokunun. Aklınızdaki iş modelini dinleyip, size en uygun cihazı ve altyapıyı birlikte belirleyelim.
Gelmeden önce aklınızdaki bazı soru işaretlerini gidermek ve sektöre dair ipuçları almak isterseniz, web sitemizin blog bölümüne mutlaka göz atmanızı tavsiye ederim. Tüm cihazlarımızı, RHINOLAB filament ve yedek parça çeşitlerimizi www.rhino3dprinter.com adresinden detaylıca inceleyebilirsiniz. İster mağazamızdan teslim alın, ister tüm Türkiye'ye sağladığımız kargo imkanıyla kapınıza kadar gönderelim.
Aklınıza takılan spesifik soruları buraya da yazabilirsiniz, elimizden geldiğince detaylı yanıtlamaktan memnuniyet duyarız. Şimdiden başarılar!