Gidin o zaman, hiç beklemeyin; elinde altın bilezik yerine altın bir kol olmasına rağmen ülkesi için mücadele veren insanlara da hakaret etmemiş olursunuz. Gidin, Türkiye Cumhuriyeti devletinin vatandaşlığını da bir an önce terk etmiş olursunuz, altın bilezikli Yunan olarak.
Eğer söylediklerim ağır geliyorsa, X'te paylaşmadığınız için bu duruma şükredin; Mübarek Kadir Gecesi hatırına.
Ama unutmayın;
1) Siz Türk olduğunuzu unutursunuz ama başkası unutmaz,
2) 2 sene bile yaşayamadan geri döneceksiniz.
3) Ki, vatandaşlık vermemek için 100 tane engel koyacaklar.
Konu milliyetçiliğe kaymadan önce şunu belirteyim TÜRK OLDUĞUM İÇİN MUTLUYUM VE NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE DİYORUM KESİNLİKLE.
Bir OHAL durumunda (ALLAH KORUSUN) ne kadar farklı ülke vatandaşlığı da almak istesem de yine ülkemi müdafaa etmek isteyenlerin başında geleceğimden şüpheniz olmasın...
ve Gürcistan'da gördüklerimden sonra memleketimin toprağına kurban dedim her anlamda... Gerek temizlik, gerek hijyen, gerek teknoloji.
Fakat şunu da kabul etmek gerekir ki;
Türkiye ekonomik koşullar bandında GENÇLERE hiç gelecek vadetmiyor, yaşlı ve orta yaşlı (evlenmiş, evini arabasını almış) kesimi saymıyorum, onlar unu elemiş, eleğini duvara asmış artık tek derdi maaşıyla evini geçindirebilmek, kaldı ki evi geçindirebilmek bile bu ülke şartlarındaki EKONOMİK KOŞULLARDA ÇOK ZOR.
Özetle şunu atsam yeterli bence;
Asgari ücret 28.075TL, açlık sınırı 31.224TL ?? Asgari ücretle çalışan ne oluyor bu durumda SEFALETLİK SINIRI MI?