Dostlar fikrinize tecrübeye ihtiyacım var ?

Ben Instagram geliştiriyor satıyorum ve kendim gmail açıp Instagram açıp organik şekilde büyütüp aynı şekil mail şifre Instagram şifre Olarak veriyorum..

Dün r10 dışı sanal no ile yazan bir arkadaş arkadaşının sözde r10 kullanıcısı olduğunu söyleyerek hesap almak istedi adını vermedi kişinin satıcı olduğum için çok da dikkate almadım..

Sonra bana önce hesap sonra ödeme gibi cümleler kurdu kabul etmedim doğal Olarak r10 kullanıcı olmadığı için ve olsa da ticaret puanına referansa bakardım sonra yarısını veriyim Alica kalanı diye ısrar etti içime şüphe düştü net Bir şekilde ödeme sonrası olmaz ise vermiyorum dedim ve tamam kripto atayım dedi iban alırım dedim bir şekilde attı sonra ben bu arkadaşa kurucu mail şifre Instagram şifre verdim.

Kişi hesabı aradı olarak almış başkasına iletmiş neyse giriş yaptılar kodlar geldi şifre değiştirme falan cihaz çıkışları yapıldı yani dogal olarak beni attılar vs işlemleri yaparken ben kurucu mail verdimde hiçbir şekilde numara eklemem yedek mail eklemem ama mail boştur alan ekler ki onlar da öyle yaptı fa2 falan koymuşlar sonra bana maile giremiyorlar fa2 koymuşlar numara vs yapmışlar hocam ne olacak diye sordular şaka gibi yapabileceğimiz hiçbirsey Yok mail erişimi adına herşeyi değiştirip mailler ekleyip no ekleyip iki faktör koyup sonra biz ne yapcaz dediler Allah'ın isi dir sonra aracı kişi bana bunlar öyle böyle aptal mal kusura bakma maili öyle böyle ettiler Gibi cümleler kurdular çocuk benden örnek 30 alıp hesabı 35 verdini bana ulaşır iseler hiçbir şekilde fiyat söylemeyin dedi bende kişiye beni 3 cü kişiler ilgilendirmez ben sizle alışveriş yaptım dedim konuyu uzatmdım yarım saat uğraştırdılar çünkü bunaldım neyse aradan 1 gün geçiyor bu sefer aracı bana hesap gitmiş hesabı almışsın geri ver diye mesaj atmış bir mail ekran resmi atmış hesaba giremiyorlar falan diye dedim hocam ne yiyor ne içiyorsunuz bilmiyorum ama nasıl böyle cümle kurdunuz dedim başladı bana hemen.

Şimdi bak tüm ailene yazicam ariycam sana neler yapcam tehditleri hakaretler garip garip şeyler.

Üslubumu bozmadan bak kardeş VPN ile sanal no kullanıp panelden numara iletişim bulup tehditler çocuk işi canımı sıkma işine bak diyerek başımdan sağdım anlamıyor.

Diyorum sana ben kurucu mail şifre verdim mi Instagram şifre verdim

Sen aldın yedek mail numara iki faktör Google bilmem ne herşey yaptın beni attınız çıkışlar yapıldı teslim ettim Türkçe yazdım sen gittin başkasına sattın birşeyler yaptın şimdi gelip 1 gün sonra bunu diyon akıl işi mi dedim laftan anlamıyor panel tehdit hakaret vs vs

Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız sizce tüm ekran görüntüleri konuşma numara ile cimere gidip yazayım mı ?
Yoksa engelleyip geçeyim mi ?

Sohbetin diğer kısımları kişinin küfür hakaret olduğu için koymadım yorum sizin?