Site Adı: ThemeDetector
Site Adresi: themedetector.net Açıklama: Bir Web Sitesinin Temasını ve Eklentilerini tespit etme
Açıldığı Tarih: 2026 Mart
Selamlar arkadaşlar. Öncelikli olarak tüm arkadaşların Kadir Gecesi mübarek olsun.
Uzun zamandır elimde olan domain için tamamen yapay zeka kullanarak bir sistem yaptım. (Soranlar için tamamen gemini kullandım.)
Maalesef asıl işimdeki yoğunluktan dolayı bu tarz işleri hobi amaçlı olarak yapıyorum. Ramazanın son iki haftasında da yıllık izin kullanmayı fırsat bilerek, elimdeki bu domaini değerlendirmek istedim. Domain ismine uygun olan sistemi yaklaşık 4 günde gece 12:00 - 01:00 dan sonra 3-4 saat zamanımı ayırarak sonucu almış bulunmaktayım. Blog tarafında geçici olarak bir yazı ekledim. Şu andaki amacım günlük 1-2 adet blog girmek olacak.
Ancak öncesinde siz değerli arkadaşların yorumlarına ihtiyacım var. Güvenlik açısından olabilir, tasarım açısından olabilir, içerik açısından olabilir vb. Fikirleriniz doğrultusunda değerlendirmelerime ve zamanıma göre güncellemeler yapabileceğimi düşünmekteyim.
Şimdiden herkese teşekkür eder, tekrar kandilimizin mübarek olmasını dilerim.
Hocam siteyi claude.ai kullanarak daha az ai görünümlü ve cok daha kullanıslı yapabilirsiniz.