Merhaba,
Birkaç kısmen başarısız girişimim olsa da hem kendi deneyimlerim hemde sektörde gördüklerimi aktarmaya çalışacağım.

Yazılım:
Piyasada epinium, hyper teknoloji, daha uygun fiyatlı orius gibi yazılımlar mevcut.
Epinium ve hyper teknoloji gibi daha profesyonel yazılımların üstteki arkadaşların belirttiği gibi çok basit eklentileri, ödeme yöntemleri daha birçok özelliği ek ücrete tabii tutuluyor. Biraz da Almanların araçlardaki opsiyonculuk sistemi gibi.
Bana kalırsa sıfırdan bir yazılım yazdırmanız çok daha mantıklı üst seviye olacak şekilde, burada 100k gibi bütçenin böyle bir yazılıma yeterli olacağını düşünmüyorum.
Claude gibi yazılımlar ile orta seviye yazılımlar çıkarılabilir ama bu da sizin için hem zaman hemde güvenlik açıkları oluşabilir.
Burada direkt size forumda satılan orius epin scriptini önerebilirim. (Altta vereceğim tedarikçilerden oto epin teslimatı yapıyor.)

Ürün görselleri için kesinlikle dikkat çekici tasarımlar yaptırmanızı öneririm bu konuda forumda çok iyi iş çıkaran arkadaşlar mevcut.

İşleyiş ve Kar Marjı:
Açıkcası sadece epin satışı ile %3-5 kar marjınız olacaktır piyasaya tutunmak için.
Özellikle büyük epin siteleri şuan direkt oyunların yapımcılarından bayilik, epin sağlayıcılarına yüklü bakiyelerle yüksek indirim ve bakiye bonusları ve bazı siteler müşterilerden razer gold gibi alımlar yapıp bunları piyasada dağıtıyor.
Bunlar için başlangıçta erken olacağından epin dışında hesap satışı veya random vp, uc tarzında paketler + pazaryerine ağırlık vererek satış yapmanızı öneririm buradaki kar marjı çok daha yüksek olacaktır müşteri çekmesi de normal epine göre çok daha kolay olacaktır.
Kullanabileceğiniz tedarikçiler ise bildiğim ve kullandığım kadarıyla şuan giriş seviyesi için turkpin.com bildiğim ve kullandığım kurumsal firmadır alış yaptığınız ürünlerin faturasını iletirler gider olarak şirketinize işletebilirsiniz.
Hesap veya diğer ürün tedariklerini rus forumlarından yapabilirsiniz, plati.ru gibi. Araştırabilirseniz daha iyilerini bulabileceğinizi düşünüyorum.

En Önemlisi Reklam:
Kesinlike youtube üzerinde içerik üreten başlangıçta valorant içerikleri üreten küçük youtuberlere reklam vererek başlamanızı öneririm.
%90 Bu tarz kanalların video açıklamasında iletişim maili bulunur. Mail atarak başlayabilirsiniz youtube reklaması ile.

Zamanla hem tiktok, hem instagram, hem kick ve twitch gibi yayıncılık uygulamalarına reklam vermeye başlayıp, youtube tarafında da daha büyük kanallarda çalışarak, meta, ADS, seo vs. ile ilerleyebilirsiniz, ama başlangıç için kesinlikle youtube öneririm dönüşleri çok daha iyi oluyor.

Pos tarafında da açıkçası yapabileceğim bir firma önerisi yok, son zamanlarda birçok pos firması sorunlu kalanlar da epin sektörü ile çalışmıyor maalesef.

Benim son söyleyebileceğim bence forumdan basit ve hazır bir epin sitesi alıp denemeler yapın siteyi kurmakla vs zaman kaybetmemiş olursunuz. İstediğiniz dönüşü almanız durumunda daha profesyonel bir proje ile sektörde ilerleme sağlarsınız.

Sormak istedikleriniz olur ise iletişime geçebilirsiniz, deneyimlediğim bir konu ise memnuniyetle yardımcı olurum.
Başarılar diliyorum, iyi forumlar.