Böyle anlatayım başkanım ben 1.5 sene cezaevinde kaldım arkadaş kurbanın oldum şuan benim 100bin tl nakıtım var ama egerki bu iş büyük kazanç gösteriyorsa ben ailemden büyük bir sermaye alirim sadece sorun tek kurşumluk hakkım var
yok hocam o şekildeyse hiç girmeyin, e-pin sektörü artık çok fazla oturmuş bir sektör seni döndürmez. bakkal gibi düşün, 10tl ürün alıyorsun 10.50₺ satıyorsun 100 bin tl ile işin içinden çok çıkamazsın. Hee, şansın yaver gider bir bakmışsın fırlamış gitmiş site ama çok fazla zor 100 binin yarısı neredeyse yazılıma giderlere gidecek, yarısı ilede çok döndürülebilecek bir şey değil bu iş. işe girdiğin kadar cepte de para olması gerekiyor ürün fiyatları yüksek.
100 bin tl harcadın 3-5 sağlayıcıya vs attın geldi 7 bin tllik sipariş sanal pos valörlü 1 hafta sonra atacak parayı o an o ürünü müşteriye teslim nasıl edeceksin vs vs gibi bir çok kritik soru var.
Sana önerim,
Smm paket satış sitesi aç. medyabayim, takipcinizbizden gibi büyük panellere yaz konuş,
https://nivupro.com/product/paket-satis-scripti yazılım bu. roxi teması mevcut onu sipariş et.
Paketleri özenli şekilde rakiplere göz atarak ekle rakipleri bir bir ekleme çoğunun marka koruması var başın ağrımasın durduk yere. mantığını anla.
Daha sonra youtubeden takipçi hilesi gibi anahtar kelimeleri arat, mailler ile işetişime geç reklam yaptır videosunu çeksinler. Daha sonra forumda sağlam seo yapanlardan birini bul seo yaptır. google reklamlara vs girme hiç boşu boşuna tıklama hilesi ile falan parayı eritiyorlar ayrıca smm sektörüne reklam sıkıntı. gibi gibi işler yaparak küçükten başla büyü büyüdükçe planlarını geliştirirsin, ama sabır işidir tabi epin de sabır işi ama o sektör sıkıntılı sektör ekmek yer misin? yersin.
2. öneri
Forumda lisans satan kişiler var, wordpress tema vs, onun sağlayıcıları var internetten para kazanma kategorisinde, onlarla işetişime geç bayilik al bayilikler ilk girişte 500tl istiyorlar onud bakiye olarak ekliyorlar, bir script bul dijital ürün satış yazılımı forumda bir hocamız var api sistemi var onun apisini entegre ettir seosunu yaptır ürünleri ekle forumda premium üyelik al konu tasarımı yaptır + reklam bildirimi ayrıca bol bol da forumda aktif ol güzel hizmet ver kazanmama ihtimalin 0