2023 yılında h burada limit bozum için birine limit bozdurdum sorunsuz nakit lazım oldukça bozduruyordum. O sırada bir uzaktan arkadaş banada lazım nakit bozduralim dedi neyse ben dedim bu arkadaş var oda bozduracak bana sen guveniyorsan yapalım bende dedim parayı bana at ürün gelince ona atayım velhasıl ürün geldi para bende limit şahsın adına ama eşi öğrenmiş bu durumu binkac gün cevap vermedi para bende kaldı siparişi de beraber geçtik giriş kodunu bana verdi. Vatsap ekran resimleri duruyor hala. Bel hasil arkadasin eşi öğrenmiş benden tüm faizli kısım taksitlendirme ücreti falan hepsini talep etti bende kavga dövüş 4 parçada ödedim parayı tamamını. Şu güne geldiğimizde bu limit sahibi telefonu alan arkadaşı şikayet etmiş ben para almadım işlem yapmadım diye o da ben parayı buna attım demiş. Bugün arandım yarın ifade vereceksin diye karakoldan tüm dekontlar var yazışma da var bir kısım. Hiç bir karım yokken cebimden 3500 TL fazla para odemisim birde bunu kanitlayip ceza almamak için uğraşıyorum.. hakmi adaletli bu bu zamana kadar adliye onunden geçmedim.