SosyalMedyac adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk başta söylediğiniz cümleye istinaden distaste'nin ve diğer kapatılan Twitter hesaplarının İsrail ile olan işbirliklerini tamamen sizden öğrenmek isterim. Varsa kanıtınız görmeyi çok isterim.

İkinci olarak ise; siyasi görüşü elbette olacaktır ancak, dini bir zatın siyasi reklam yapması ne kadar doğru?

Atatürk kelimesi geçen bir twiti bile yok, bu insanın vatansever olduğu bile şaibeli.

Ha din konusunda da çok dürüst olduğunu sanmıyorum, aynı fesli gibi ölen kişilerin arkasından hakarette ediyor.

Ha sizin konuya gelecek olursak, dediğim gibi bu arkadaşı dinlemiyorum. Ancak Ali şeriati denen şahsın kim olduğu zaten ortada değil mi?
Acm'nin medya videolarını izleyebilirsin. Aradığın kanıtları birkaç videoda anlatıyor.

Ben görmedim bana siyasi reklam yaptığını gösterir misin? 6 ay askerdeydim geleli bir buçuk ay oldu belki kaçırmışımdır. Bana gösterir misin?

Din konusunda şu ana kadar izlediğim kelam vb. videolarında bir problem görmedim. Hatta peygamberliğin ispatı konusunda gayet de başarılı işler ortaya koydu bir üniversite hocasından daha verimli kitaplar yazdı.

Anladığım kadarıyla şimdiye kadar oturup izlememişin sağdan soldan duyduklarınla bir önyargın olmuş. Geçmiş olsun Allah akıl fikir versin ne diyim