dogukane44 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,
Google Play Store ve App Store’da yayınlanmış bir mobil uygulamam var. Uygulamamın bir de internet sitesi bulunuyor. Uygulamamın indirme sayısından ziyade, internet sitesinin popülerliğini artırmak istiyorum.
Özellikle belirli anahtar kelimelerde (örneğin “sınav” gibi) Google arama sonuçlarında üst sıralarda çıkmasını hedefliyorum.
Bu konuda nasıl bir yol izlemeliyim?
Tanıtım yazıları mı satın almalıyım, yoksa hedeflediğim anahtar kelimelere yönelik SEO çalışmaları mı yapılmalı? Backlink çalışmaları gerekli midir?
Bu konuda önerileriniz nelerdir?
Bu konu biraz derindir. Tam olarak projenizin ne olduğundan çok asılı. Bunun için bir profosyonelden yardım almanız gerekir. Ben danışmanlık yapıyorum. Projenizin ne olduğuyla ilgili benimle iletişime geçersiniz ben size yönlendirmeler vere bilirim. Hangi çalışmalar yapılacak, ne kadar yapılacak, bunlara göre yönlendirmeler edeceğim. İmzamdaki, siteden whatsapp hattımla ulaşabilirsiniz. Ben sizin için bir strateji oluştura bilirim. 30-60 dakikalık danışmanlık ala bilirsiniz. Yazarken projeniz hakkında genel bilgi vermelisiniz