• Site Adı: Old MMOrpg
  • Site Adresi: https://oldmmorpg.com/
  • Açıklama: Herkese merhabalar hayırlı kandiller. Web tabanlı bir mmorpg oyunu geliştiriyorum 3 aylık bir süreç sonranı artık oynanabilir hale geldiğini düşünüyorum. Tabii ki hala çok eksiğim var ancak hem oyun motoru hem oyun dengesi hem içerik eklemek hem test derken hepsine yetişemiyorum. Tavsiye ve önerilere açığım. Şimdiden Teşekkürler.
  • Açıldığı Tarih: -
  • Sitenin ilerleyen günlerdeki hedefleri: :
  • - Öncelikle achivment sistemi gelecek, kalıcı çeşitli bonuslar verecek.
    - Harita sayısı ciddi oranda artacak en az 10 harita düşünüyorum, çeşitli görevler ve achivment bonusları için oyuncular farklı haritalarda farm yapmak isteyecek.
    - Canavar, boss, Dungeon bossu, guild bossu, oyuncu eşyaları gibi oyun için çeşitlilik ciddi oranda artacak. Şuan %10 'u mevcut olarak düşünebiliriz.
    - Unique tipi eşyalar ve yeni mekanikler gelecek. Oyun motoruna Işık hasarı, elektrik hasarı, zehir hasarı, belli bir ihtimalle rakibi kediye çevirecek ve 1-2 tur hasar yapmasını engelleyecek, stun vuracak ve hasarını 1-2 tur düşürecek sersemleme gibi ekipman özellikleri içeren mekanikler eklenecek ve unique eşyalara bu bonuslar verilecek.
    - Şehire gazino tarzı şans oyunları oynanabilecek bir npc gelecek.
    - Bu gazinoda aynı zamanda mini oyunlar oynanıp haftalık sıralamalar ile çeşitli ödüller olacak.
    - Meslekler kesinlikle çok daha derin geliştirmeler alacak şuan sadece yüzeysel olarak mevcut.
    - Sihirbaz (craft) sistemine çok fazla içerik eklenecek. Bir çok eşya çeşitli meslek parçaları ile ve ender düşen tarif kağıtları ile yapılabilecek.