Oldukça güzel gözüküyor ve gerçek anlamda işe yarar bir çözüm üretmişsiniz tebrik ederim. Renklerden ve tasarımdan gördüğüm kadarıyla yapım aşamasında yapay zeka kullanılarak hazırlandığını düşünüyorum. Yapay zeka ile bir şeyler yapabilmek gayet güzel fakat güvenlik konusunda ekstra dikkat gerektiriyor. Genellikle ai ile hazırlanan sitelerde ne yazık ki tonla açık bulunuyor, özellikle sizin sunduğunuz çözümde kredi kartları gibi hassas bilgileri kullandığımız sistemlerde güvenliğin çok iyi olması gerektiğini düşünüyorum. Ek olarak ücretsiz deneme sunmanız çok güzel, header kısmında fiyatlandırma sayfası olursa daha da kullanıcı dostu olacağını düşünüyorum. Kullanıcıların "ücretsiz deneme varmış acaba normalde fiyatları nasıl" sorusunu hızlıca gidermiş olursunuz.
Başarılarınızın devamını dilerim.
Çok göz almasın diye onu footer'a koymuştum ama sizlerden gelen feedbackleri toplayıp geliştireceğim .
Yapay zeka konusunda ise haklısın ama benim sektörde yaklaşık 25 senelik bir deneyimim var. Ama bunun bile yeterli olmadığını düşünüyorum .
Konuya şöyle bakmanın daha doğru olduğunu düşünüyorum işin içinde insan varsa her zaman risk vardır. Daha yeni Türkiye'nin sözde en büyük internet sitelerinden bir tanesinin database'i hacklendi. Ben hem bilgi birikiimim hem de kullandığım tool'lar ile sıkıntı olmayacağını düşünüyorum . Zaten kart ekstresinde kullanıcı için açığa çıktığında zararlı bir bilgi de yok , hiçbir ekstrede kart biglisi gelmiyor . Zaten gelseydi KVVK'ya göre bunu mail yada benzeri bir platform'dan göndermelerine izin vermezlerdi .
Yine de mesajın için teşekkür ederim ,
İyi sabahlar