Merhaba arkadaşlar,

15 tane kredi kartım var ( Ben de bu kadar olmasını doğru ve mantıklı bulmuıyorum ) . Hepsi farklı bankalarda, hepsinin kesim tarihi ve son ödeme tarihi farklı. Bir dönem her şeyi Excel'de takip etmeye çalıştım ama bir süre sonra bıraktım. Her satırı ayrı ayrı işlemek ölüm oluyordu.
Bu ay zamanım varken kontrol edeyim dedim , sonuç: 3 ayda 3 farklı kartta gecikme faizi yemişim

Teknoloji ile aramda iki , dedim ki "bunu otomatize edebilirim." Böylece hatir.la'yı geliştirdim. Kısaca şunu yapıyor:

Nasıl çalışıyor?
1. Bankanızdan indirdiğiniz kredi kartı ekstresi PDF'ini yüklüyorsunuz
2. Yapay zeka (AI) ekstreyi okuyup tüm harcamalarınızı otomatik çıkarıyor
3. Harcamalar kategorilere ayrılıyor (market, yeme-içme, online alışveriş, akaryakıt vs.)
4. Son ödeme tarihleri takip ediliyor ve size hatırlatma geliyor

3 farklı yöntemle ekstre yükleyebilirsiniz:
- Siteye PDF yükle (klasik)
- E-posta ile gönder (size özel @hatir.la adresi veriliyor, bankanızdan gelen ekstre mailini forward edin ya da kendiniz maili forward edin)
- WhatsApp'tan gönder (PDF'i WhatsApp botuna atın, otomatik işlensin)

Neler var?
- 13 banka desteği (Yapı Kredi, Garanti, İş Bankası, Akbank, QNB, Ziraat, Halkbank, Vakıfbank, DenizBank, ING, HSBC, Enpara, Fibabanka) , diğer bankalarda çalışacaktır sanıyorum ...
- Ödeme takibi — 4 farklı durum: ödenmedi / tam ödendi / asgari ödendi / kısmi ödendi
- Bonus/Mil/Puan takibi — puanlarınız ne zaman sona erecek
- Harcama analizi — aylık kategorize rapor
- Ödeme hatırlatma — son ödeme tarihinden 7/3/1 gün önce ve geçtiyse bildirim (email + WhatsApp + SMS)
- Faiz hesaplama — asgari ödeme yaparsan ne kadar faiz ödersin

Fiyatlandırma:
- Ücretsiz: 1 kart, sınırsız yükleme
- Premium: ₺29,99/ay veya ₺100/yıl — 8 kart, otomatik yükleme, tüm bildirimler

Bu mesajın altına kayıt olduğunuz mail adresinizi yazarsanız ilk 100 R10 kullanıcısına ücretsiz 3 ay üyelik hediye edeceğim . Amacım para kazanmak değil ,8 kart eklenebilen paketi bile senelik 99 TL yaptım ki , zaten o kadar sorgu ile muhtemeln çok daha fazla API costu doğuracaktır.

Site: https://hatir.la

Sorularınız varsa burada cevaplayabilirim. Feedback'leriniz çok değerli — hâlâ aktif geliştirme aşamasındayım. Önerileriniz olursa memnuniyet duyarım .

Not: Verileriniz Türkiye'deki sunucuda tutuluyor, hiçbir 3. tarafla paylaşılmıyor. PDF'ler sadece AI analizi için kullanılıp siliniyor. Aşağıda bir kaç ekran görüntüsü paylaşıyorum :