MATRIX 98'e Hoş Geldin

MORPHEUS: Sistemi Besle
Analytics'i 5 dakikada ateşe ver.
Kusursuz oturumlar. Organik davranış.
Algoritmaya içeriden takla attır.

NEO: Sıralamayı Çal
Seni Google'da arar, bulur ve tıklar.
Arama motoruna tek bir mesaj çak:
"Rakibi boşver, herkes bunu istiyor."

THE ORACLE: Siber Zeka
Hedefi Matrix ajanı ile milimetrik tara.
Rakipleri analiz et, saldırıyı planla.
Kör atış yok. Sadece nokta atışı.

12 MİLYON GÖLGE: Görünmezlik
Bot yok. Ucuz sunucular yok.
25 ülkeden gerçek ev interneti.
Google sadece sana akan milyonlarca insanı görür.

SEÇİMİNİ YAP
💾

Telegram üzerinden ulaşabilirsiniz.

Kurulum yok, proxy derdi yok, hepsi online.
Seni amele değil, efendi yapmaya geldi!

KULLANICI YORUMLARI
EmreKafadar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
deneme kredisini kullandım hit gönder tusuna bastıgınız gibi hit gelmeye başlıyor
garip_dj adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerçekten mükemmel bir sistem olmuş. Anlık çok güzel şekilde hit gönderimi sağlıyor ve gerçekten işe yarıyor. Bu arada Analytics ekranında Türkiyenin dört bir yanından geliyor şeklinde gözüküyor. Direk ana sayfa değil dağılımı sitedeki farklı konulara göre yapıyor. Sürece göre detaylar eklenecektir.

garip_dj adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaklaşık 1 hafta test ve kullanmam sonucunda yorumlarımı paylaşacağım.
İlk olarak bu fırsatı bana verdiği için Konu sahibi @fattih; 'e çok teşekkür ederim. Sistem gerçekten kusursuz ve hatasız çalışıyor. Özellikle düzenli kullanımda çok daha faydasını gördüm. Konuda paylaştığı vaad ettiği şeyleri gerçekten yapıyor. Yaptığım işlemlerin hiç birisinde hata vs hiç bir şey almadım. İşlem yaptığım site çok fazla rekabeti olan bir sayfa değildi fakat 5-6.sıralardan ileri çok gidememiştim. Bunun sebebi diğer sayfaların belediye sayfaları olmasından kaynaklandığını düşünüyorum. Şu an bu kelimede 2.sırada ve hitlerim %60 civarında arttı. 1.Sıradaki site yine şehrin en büyük belediye sitesi. Şu an hala 2.sırada stabil şekilde duruyor.

Daha öncesinde konu ile ilgili görselleri faydaları vs resimleriyle konuya eklemiştim. Yine isteyenler olursa özelden istedikleri verileride atabilirim.

Kısaca bu sistemi yapmakta kimin parmağı varsa elleri dert görmesin. Kesinlikle anahtar kelimede üst sıralara oynamak isteyen kişilerin faydalanması gereken bir sistem. Tekrar @fattih; Bey'e emekleri için teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.
Sepet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Matrix aracı gerçekten çok gelişmiş bir araç yabancı platformdan hit alıyordum fakat yabancı platformlar çok sırıtıyor matrixde insan davranışları olsun mobil ve ev ipleri olsun birçok seçenek var kaliteli çerezleri var istatistiklere güzel yansıyor iyi sıralama kaydettim. En güzel kısmı ise siteyi iyi analiz ediyor yönlendiriyor hangi kelimeden hit basmalı hangi platformdan organik mi olsun direk mi çok seçenekli var. Tüm bunlara ek olarak backlink otomasyonu eklendi ki uçuşa çıktı iyice tek tıkla otorite sitelerden backlink alıyor ve tüm bunları yaparken hit kasarken backlink kasarken yakalanmıyor. Google güncelemelerine anında tepki veriyor. Tavsiye ettiği Seo tavsiyelerini denedim düzeltmeler yaptım oda güzel etki etti. Sistem şöyle fırsatları ve zayıflıkları tek tek analiz ediyor yani kafaya göre hit basma diyor bunun böyle olması gayet başarılı ben memnunum her kuruş helal olsun.
ahmetce332733 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
teşekkürler deneme alındı kullanıyorum ellerine sağlık oldukça güzel çalışıyor ellerinize sağlık