Hocam uslüb ve yaklaşımını sevmediğim bir üyeyi engelledim. Benim konuları okuyor olsa da görebiliyor mu konu içeriğini?

Yani 16 - 17 yaşında ergen birkaç laf cambazlığı ila ilgi çeken birini engelledim en azından boş boş konu açıyor başlıkları görebiliyorum içeriği kendim engellediğim için göremiyom.

Engelleme sebebim ise ben 25 yaş üstü biriyken
O ise 16 - 17 yasinda biri.

Defalarca numaramı istemişti vermedim takmadım en son dönemde ise site işi vs sözde fikri varmış diyip no istedi verdim.

Whatsapp tan yazdı bir baktım neyse.

Dalga geçmedim yanlış anlaşılmasın Pp (Profili görseniz yerlere serilir gülme krizine girer haykırırdınız)

Ve öyle bir konuşuyor ki olm bro kanka argotik daha söylemediğim birçok kelimeler.

Wp den de engelledim forumdan da. Kafam rahat yalnız benim konuları da okumasın istiyorum.

Son görüş :

Vaktinizi aldığım için affola 🤗🙏

Büyük küçük demeden saygı çerçevesi içerisinde konuşmalıyız dimi yani benim görüşüm konuşmak zorundayım.

Daha bismillah özel numara verildi diye bu bir samimiyet mi sizce ?

Üslüb yoksunu belkide 15 ila 16 en fazla 17 yasinda ergen biri die nitelendiriyorum.

Bu bir samimiyet oluşturmaz. Aylarca forumdan tanıdığım abilerim kardeş dediklerim var kalkıp bu hareketleri sergilemem misal.

O da farkında bro dedim yalnız düzgün konuş senden yaşca büyüğüm yok erkek kaynaşması samimiyet diyor.

Yok abicim yok sevmiyorum ya düzgün konuşursun yada şutlarım.😊

Kimse kimseyi sevmek zorunda olmayabilir lakin saygı göstermek zorunda.