Anlıyorum, çok değerli ve aydınlık bir görüşünüz var, saygı duyuyorum ve teşekkür ediyorum. Öyle ise olası bir durum da ben hocam size resim atarım, resme detaylı ya da, ya da . . . Görüntülü ararım ya!

Her şey mümkün netice de, ona göre bakarsınız, eğer uygunsa ya da daha detaylı bir analiz gerekiyorsa kargolarım olur biter. Ayrıca düşünceleriniz ve yaptığınız durumlar adına da teşekkür ediyorum hocam, sizin gibi şahsiyetler Türkiye'ye fazla gibime geliyor . . .
Ben teşekkür ederim hocam güzel dilekleriniz için

Ek bir yorum getirmem gerekirse benim gibisi ne yazık ki çok azdır. En azından kendi mesleğim için konuşursam 4-5 şehir gezdim, 40-50 tane meslektaşımla tanıştım işim gereği, ticaret gereği ya da arkadaşlık gereği. doğrudan tabi kimse itham altında bırakmak hoş bir şey değil ama acı gerçektir ki biz en iyisiyiz, güveniliriz, parça çalmıyoruz deyip müşteriyi mağdur eden hakka giren ya da tabiri yerindeyse emanet malzemenin içinden geçen çok bu sektörde. Bir çok meslek gurubunda böyle ne yazık ki artık herkes kim kimi koparırsam derdinde. Ben en baştan açık açık açık diyorum müşteriye. Güvenmiyorsan verme, 50 TL kazanacağım diye ne karakterimi ne onurumu ne itibarıma laf getirtmem. Gerek yok