Seo ile ilgilenen arkadaşlardan ricam kırmadan gücendirmeden soru cevap şeklinde gitsin diye istiyororum.
Sorusu olan arkadaşlara bir nevi cevap vermek veya yol göstermek adına açtım bu konuyu.
İlk bombayı ben atayım ki muhabbet güzel olsun
benim ilerlediğim mantık şu
Hub Page

Category Page

Content Page
yani olay şu (Hub Page) dediğimiz olay ana dağıtım merkezi yani örnek (kapı kilitleri, en dayanıklı kapı kilidi, veya kapı kilitleri nasıl olmalı?)
bunlar içerisinden bir tane seç beğen
diğer sector diğer bölüm bunlar çilingir hizmeti mi ? yoksa başka bir hizmet mi? ayrıntıları geçiyorum.
ha isteyen olursa açılabilir. Zaten nihayetinde optimizasyon bölümü

* Genel olarak arama motorlarının kod yapısında okuduğu eğilim & 60-70 oranındadır (yani içerik ve eğilim otoriteresidir)
sayfa içi değerlendirme 60-70 arası orantılıdır backlink önemlidir (ama ayşe teyzenin çamaşır suyu reklamından, istersen %100 reklam al sonuç önemlidir ) o sayfaya 3 kişii giriyorsa o kadar reklamla ben bir sorgularım
önemli olan kullanıcı niyeti ile sorguyu hesaplayıp ona göre içerik oluşturmanız

Dediğim ghibi umarım bu söylediğim amacını aşmaz güzel bilgiler edinebileceğimiz bir post haline gelir.
Saygılar.