Şuanlık ilk etapta 200 adet referans girilecek. Am yaklaşık 4000 referansımız var hepsini girmek istiyoruz ben resimleri ayarlıyorum şuan 200 adetini hazırladım logo şeklinde. Size resmi atacağım siz o bilgileri kullanarak aşağıda ki bilgileri kendinzi yada yapay zeka ile dolduracaksınız. Otomasyon vs de halledeiblirisniz. Ben logoları ayarladıkça da devamlı şekilde eklenecek refernaslar. bana ilk etap için 200 adet giriş işi için fiyat verir misiniz rica etsem
0541 350 0 350 - Whatsapp üzerinden ulaşabilirsiniz.
İmajlar verilecek. Bir çoğunun web sitesi yok girilmeyecek zaten olmayanlar. Birde kategori seçimi olarak hepsi seçeilecek zaten hepsi birden seçiliyor
ÖNEMLİ NOT: gelen tekliflerden sonra belirtmem gerekti.Ben size hazır olan 200 logoyu atacağım. Aşağıda attığım örnek bir logo var dugunde.com logosu. Bunu yapay zekaya atıp. Bi prompt gireceksiniz.
{ Bana siteme eklemek için referans yazıları lazım attığım her logo bir işi temsil etmekte. İlk refenrasımız dugunde.com bu renerans göre siteme eklenecek tüm alanlara göre google seo uyumlu ve diğer müşterileri etkileyecek bir refernas girişi yapmaanaı istiyorum. } diyeceksinzi gelen sonuçları girip geçeceksiniz. Promptu da tekrar tekrarr atmanıza da gerek yok zaten yapay zeka direk devam ediyor aynı şablon üzeirdnen logoyu atacaksınız geleni siteye gireckesiniz.
Merhabalar,
Arayışınız devam ediyorsa profesyonel bir şekilde yardımcı olabiliriz.
Whatsapp Hattımız:
https://wa.me/447821397716